Kulinariske Steder fordobles
De Kulinariske Steder er et nettverk som består av både overnattings -og serveringsbedrifter, og er nå vokst til ni hoteller, åtte restauranter og ett kulinarisk tog, ifølge en pressemelding fra nettverket.
Nettverkets steder er opptatt av å fremme lokale og ferske råvarer, slik at gjestene får en unik opplevelse av historie og spennende mat. Lokal mat handler om å dyrke de enkle gledene ved god mat i godt selskap og koble matgleden med en forpliktelse for dyr, natur og mennesker, mener de.
«Vårt nettverk jobber for å øke bevisstheten rundt norsk mat og skape stolthet rundt norsk matkultur. Våre mål er å øke bruk av norske råvarer, fremme utvikling av regional mat og matkultur», heter det videre i pressemeldingen.
Nettverket har frem til nå hatt én restaurant og åtte hoteller, og er stolte over å meddele at de har inngått samarbeid med følgende steder:
- Sem Gjestegård, Asker
- Tveiter Gård, Asker
- Hvalstrand Bad, Asker
- Sporten Restaurant, Holmenkollen Oslo
- Soria Moria Bar og Bistro, Torshov Oslo
- Spikerboks, Nydalen Oslo
- Hukodden Restaurant, Bygdøy Oslo
- Lille Herbern, Bygdøy Oslo
- Kulinariske Togreiser, hele Norge
Foto: Holmsbu Bad, som inngår i Kulinariske Steder